Contact / Openingstijden – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Let op! De knop "Maak online afspraak" is in juli niet beschikbaar in verband met werkzaamheden.

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Contact / Openingstijden

Locatie Amby de gehele dag geopend op maandag (+ avond), dinsdag
Locatie Nuth Pastorijstr. de gehele dag geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Locatie Hulsberg de gehele dag geopend op dinsdag
Locatie Schimmert de gehele dag geopend op maandag en donderdag
Locatie Meerssen de gehele dag geopend op dinsdag en woensdag
Locatie Heerlen de gehele dag geopend op dinsdag, woensdag en zaterdag

* Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak

* Wilt u een afspraak maken voor een van bovenstaande locaties , dan kan dit via onze ‘online afspraken planner'(in juli tijdelijk inactief ivm werkzaamheden, Excuus)of  u kunt ons bellen op 045- 850 3023, 8.30 – 12.30 uur (behalve op woensdag/weekend)