Contact / Route / Maps – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Contact / Route / Maps

Tel: 045-850 30 23 bereikbaar van 8.30 – 12.30 uur, behalve op woensdag/weekend.

Of mail ons op: info@podotherapieniveau.nl

 

Podotherapie Niveau is gevestigd op 7 locaties: waaronder onze eigen praktijkruimte in Nuth, Pastorijstr. 55

 

Locatie Amby
(Ingang via Goodlife fysio, gelegen rechts aan pand Anytime Fitness)

De praktijkvoering van Podotherapie Niveau vindt plaats in de behandelruimte(s) van Goodlife fysio. Ingang via de meest rechtse deur(van de 3) aan de ‘beige’ voorgevel van Anytime Fitness.

 

Locatie Nuth, Pastorijstraat 55
(Praktijkingang gelegen aan zijde Vloedstraat)

 

Locatie Schimmert
(In het pand van “Gezondheidscentrum d’n Dippo”)


In gezondheidscentrum d’n Dippo zijn diverse zorgdisciplines actief.  Doordat deze allemaal in één gebouw gevestigd zijn, is samenwerken veel gemakkelijker, kan er snel van elkaars expertise gebruik gemaakt worden en wordt er getracht om u zoveel mogelijk zorg op één dag te kunnen bieden (daar waar de zorgverzekeraars dit toelaten). Dit komt de zorg van u als patiënt ten goede.

 

Locatie Meerssen 

Gezondheidscentrum Hulsberg / Meerssen heeft een deskundig team, persoonlijke aandacht en diverse specialisaties die helpen uw gezondheid op peil te houden.

 

Locatie Hulsberg                                                            


Gezondheidscentrum Hulsberg / Meerssen heeft een deskundig team, persoonlijke aandacht en diverse specialisaties die helpen uw gezondheid op peil te houden.

 

Locatie Heerlen
(In het pand van schoenenspeciaalzaak “Pieds sur Terre”)