Informatiemateriaal – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Let op! De knop "Maak online afspraak" is in juli niet beschikbaar in verband met werkzaamheden.

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Informatiemateriaal

Onze praktijk beschikt over voldoende informatiemateriaal over uiteenlopende onderwerpen. Wanneer u interesse heeft in een bepaald onderwerp vraag er dan naar bij één van onze podotherapeuten.

Boekjes & folders: o.a.

Voor onze (para) medische collega’s zoals o.a. Fysiothrapeuten en huisartsen stellen wij in samenwerking met Podomedics geheel onder eigen label een gratis “PodoWijzer” boekwerk ter beschikking, met daarin een uitwerking van 94 pathologieën binnen de podotherapiepraktijk (diagnoses, achtergronden, therapieën en prognoses).  Deze Podowijzer vormt een naslagwerk ten gunste van onze (para)medische collega’s en verwijzers, waarin een totaaloverzicht van de ICPC en ICD-10 codes wordt getoond.

Vraag ons hier gerust naar, wij zijn dan van harte bereid om u dit persoonlijk te komen overhandigen in uw praktijk.