Corona richtlijnen – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Terug naar overzicht

Corona richtlijnen

Beste patiënt,

Uw gezondheid, maar ook de onze en onze omgeving is ons veel waard. Binnen onze praktijk volgen we preventieve maatregelen i.v.m. het corona virus. Uiteraard volgen wij hierbij nauwgezet de huidige richtlijnen/adviezen die het kabinet, RIVM en de NvVP hebben opgesteld en zullen e.e.a. bijstellen zodra de gehele situatie daarom vraagt.

Hoe voelt u zich vandaag?

Als u gezondheidsklachten heeft die passen bij de symptomen van het Corona virus en/of bij (milde) verkoudheidsklachten: niezen, keelpijn, loopneus, lichte hoest of koorts, dan verzoeken wij u vriendelijk, doch met klem niet naar onze praktijk te komen.

U kunt kosteloos annuleren en een nieuwe afspraak maken als u weer hersteld bent.

Zodra wij als zorgverlener tekenen tonen van het COVID-19 virus, zullen wij direct stoppen met onze praktijkvoering met als gevolg dat reeds ingeplande afspraken alsnog last-minute geannuleerd zullen worden. Bij twijfel nemen we geen enkel risico.

Een schone zaak

Onze behandelkamer wordt grondig gereinigd. Ook worden meerdere malen per dag de deurklinken van onze behandelkamer(s) ontsmet en houd gepaste afstand van elkaar.

Medewerkers van Podotherapie Niveau beperken zich tot een mondelinge groet.

Bedankt voor de medewerking.

Zorg goed voor u zelf, dan kunnen wij dat ook voor u doen.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Publicatiedatum: 23-03-2020