Tarieven – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Tarieven

Nieuwe patiënt

Onderzoek nagelaandoening € 68,-

Onderzoek (max. 60 min. , zonder vervolg) € 86,-

Eerste onderzoek met zolen incl. afleverconsult en nacontrole € 268,-

Eerste onderzoek met Emma zolen voor veiligheidsschoenen incl afleverconsult en nacontrole € 268,-

Eerste onderzoek, orthese middel en nacontrole € 162,-

*Bij elk eerste onderzoek i.c.m. podotherapeutische zolen is een aflever/adviesconsult inbegrepen, waarbij u de zolen komt ophalen op afspraak. In dit consult wordt verder advies gegeven over de podotherapeutische zolen en het dragen hiervan.

*Voor podotherapeutische zolen en orthese is tevens standaard een nacontrole na acht weken hierbij inbegrepen met evt. een aanpassing van uw zolen en of orthese.

 

Bestaande patiënt

Jaarlijkse controle (zonder vervolg) € 54,-

Jaarlijkse controle incl. nieuwe zolen, afleverconsult en nacontrole € 236,-

Jaarlijkse controle en reparatie zolen middel € 92,-

Onderzoek nagelaandoening € 68,-

*Voor podotherapeutische zolen en orthese is tevens standaard een nacontrole na acht weken hierbij inbegrepen met evt. een aanpassing van uw zolen en of orthese.

 

Overige tarieven

Instrumentele behandeling klein € 37

Instrumentele behandeling middel € 41

Instrumentele behandeling groot € 45

 

Reparatie zolen klein € 33,-

Reparatie zolen middel € 38,-

Reparatie zolen groot € 44,-

2de paar zolen (binnen 6 mnd) € 136,-  (therapiedeel onbelast € 51,- en materiaaldeel btw belast(incl 21%) € 85,-)

 

Orthese klein € 33,-

Orthese middel € 39,-

Orthese groot € 44,-

 

Verband/vilt/tape klein € 14,-

Verband/vilt/tape middel € 19,-

Verzuim klein € 35,-

Verzuim € 49,-

Helaas zijn wij genoodzaakt om gedeeltelijk de gereserveerde tijd in rekening te brengen als u uw afspraak niet nakomt ( no show) of zonder uiterlijk 24 uur van tevoren uw afspraak heeft geannuleerd. Het is een vervelende situatie zowel voor u als voor ons en tevens ook kostbare tijd die we graag aan iemand anders hadden willen besteden.