Dian Willems – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Let op! De knop "Maak online afspraak" is in juli niet beschikbaar in verband met werkzaamheden.

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Dian Willems

Podotherapeute

Mijn naam is Dian Willems. Ik ben reeds 17 jaar werkzaam als zelfstandig podotherapeute en praktijkeigenaar. Ik was tevens jarenlang werkzaam op de paramedische Hogeschool te Eindhoven als podotherapeutisch docent.

In 2000 ben ik afgestudeerd als doktersassistente. Vervolgens heb ik een jaar de studie verpleegkunde gevolgd en met mijn propedeuse op zak, werd mij al snel duidelijk dat ik graag een gespecialiseerder medisch beroep wilde uitoefenen. Ik heb toen het besluit genomen om van opleiding te veranderen en ben vervolgens de opleiding podotherapie gestart. Deze 4 jarige HBO opleiding te Eindhoven heb ik in 2006 succesvol afgerond. Na eerst als podotherapeute in loondienst te zijn geweest, heb ik in juli 2007 het besluit genomen om een eigen praktijk op te starten.

Na vier werkzame jaren in mijn eigen praktijk te Nuth, heb ik besloten om uit te breiden naar twee andere locaties te Hulsberg en Schimmert. Dit biedt de mogelijkheid om met verschillende disciplines nauw te kunnen samenwerken binnen één gebouw, waardoor wij u sneller en beter van dienst kunnen zijn. Ook werd ons team uitgebreid met 2 podotherapeuten Stephanie Engels & Leonie Steffens. Sinds 2015 is er ook de mogelijkheid om onze praktijk Podotherapie Niveau te bezoeken op een van de vestigingen te Heerlen of Meerssen. Later zijn hier de vestigingen in Amby en op de markt 25 in Nuth bijgekomen (zie “Contact/Route” voor meer informatie).

Nog steeds werk ik met veel passie en plezier binnen onze praktijk en team. We weten wie onze patiënten zijn, praten elkaar bij en vragen elkaar om advies. Die betrokkenheid zie je terug in de zorg die we leveren, welke podotherapeut jou ook behandelt.

AGB code: 26000352

Terug naar overzicht