Leonie Steffens – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Let op! De knop "Maak online afspraak" is in juli niet beschikbaar in verband met werkzaamheden.

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Leonie Steffens

Podotherapeute

Mijn naam is Leonie Steffens en werk al meer dan 10 jaar met veel plezier in deze praktijk. In 2009 ben ik met veel enthousiasme gestart met de 4 jarige opleiding podotherapie aan de paramedische Hogeschool te Eindhoven.

In 2013 ben ik hier afgestudeerd als podotherapeute en toen aansluitend als fulltime podotherapeut aan de slag gegaan in Maastricht.

Vanaf 2014 ben ik gestart als podotherapeute bij het enthousiaste team van Podotherapie Gemeente Nuth (het huidige Podotherapie Niveau), waar ik samen met Dian, Stephanie, Laura, Anja, Natascha, Sonja en Wyno deel uit maak van een kundig, gezellig en gedreven team.

Ik ben werkzaam op de locaties Amby, Hulsberg en Meerssen.

AGB code: 26000771

Terug naar overzicht