Naamswijziging uwnota.nl in Infomedics

Geachte patiënt,

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan uwnota.nl.

Met ingang van 7 februari 2017 verandert uwnota.nl zijn naam in Infomedics. Dat is ook nu al de naam van het bedrijf achter uwnota.nl. Eén bedrijf, één naam. Dat is voor iedereen duidelijker.

Wat verandert er?

U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor straks terecht op www.infomedics.nl. Het  IBAN (het bankrekeningnummer) blijft het zelfde, maar de tenaamstelling bij internetbankieren verandert vanaf februari 2017 in Infomedics. Als u van uwnota.nl digitale rekeningen krijgt, ontvangt u die straks van Infomedics.

Wat blijft het zelfde?

Alle betalingsafspraken en –voorwaarden blijven het zelfde. U kunt Infomedics op het zelfde telefoonnummer bereiken dat u gewend bent te bellen . En u krijgt de zelfde mensen aan de telefoon als nu.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Zijn er vragen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).

Met vriendelijke groet,

Team Podotherapie Niveau

Publicatiedatum: 19-01-2017


Terug naar overzicht