Werkzaamheden – Podotherapie Niveau – Nuth

Podotherapie Niveau

Onze praktijk

Wij als podotherapeut behandelen mensen met voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook kunt u bij ons terecht voor nagelklachten, ortheses(teenstukjes), voetwonden of screening bij diabetisch patiënten.

Je loopt ermee, je staat erop, ze zorgen voor je evenwicht. Wij zijn ons er vaak niet van bewust dat de voeten zo’n belangrijke functie in ons dagelijks leven vervullen. Als er problemen ontstaan, beseffen we dat klachtenvrij bewegen niet vanzelfsprekend is. Podotherapie Niveau heeft als doel het voortbewegen van de mensen zo comfortabel mogelijk te maken. Als je klachten ontwikkelt wil je er zeker van zijn dat je door specialisten behandeld wordt. Door podotherapeuten die hun vak ontzettend goed verstaan en die je van begin tot eind begeleiden. Van de eerste intake tot je klachten verdwenen zijn.

Met behulp van o.a. een digitale drukmeetplaat kunnen wij een perfecte therapie bieden en voor u speciaal op maat gemaakte zolen / inlays vervaardigen. Heeft u veiligheidsschoenen? dan kunt u nu bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte en gecertificeerde zolen voor in uw Emma werkschoen.

Kijk rustig eens rond op onze informatieve website. Heeft u één van bovenstaande klachten, bel ons gerust of maak online een afspraak.

Wij als podotherapie Niveau zijn al ruim 15 jaar de voet- en houdingsspecialist bij uitstek.

Vriendelijke groet.

Team Niveau

Terug naar overzicht

Werkzaamheden

Bereikbaarheid – werkzaamheden locatie Nuth

Gedurende de  maand maart & april zullen er in opdracht van de gemeente Beekdaelen door Kurvers wegenbouw riolerings- en bestratingswerkzaamheden plaatsvinden in de Vloedstraat te Nuth.  Kurvers wegenbouw beloofde dat onze praktijkingang gelegen aan de Vloedstraat-zijde ten alle tijden via het trottoir bereikbaar zal zijn. De impact rondom het coronavirus treft ons helaas allen en veel mensen werken daarom van thuis uit, dit zorgt nu voor een tekort aan parkeergelegenheid rondom onze praktijk. Excuses voor dit ongemak, wellicht zult u uw voertuig een straat verderop dienen te parkeren.

Bedankt voor uw begrip.

Publicatiedatum: 23-03-2020